A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664686.7925.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme calda in weekend, cu temperaturi pana la 18 grade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-02-2016, ora 12:20

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Vreme calda in weekend, cu temperaturi pana la 18 grade

Articol de Madalina Irimia
Tendinta crescatoare a temperaturilor se mentine si in urmatoarele zile, astfel incat duminica pot fi inregistrate si valori de 18 grade Celsius.

Valorile termice, in crestere fata de cele din intervalul precedent, vor fi mai ridicate decat in mod normal la sfarsitul lunii februarie. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4...5 grade in Dealurile de Vest si 15 grade in sudul Munteniei. Cerul va avea innorari si temporar va ploua, in general slab, pe arii relativ extinse in vestul, centrul si nordul tarii si local in rest.

La munte si izolat in Maramures si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele joase de relief, cu precadere din sud-estul teritoriului, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla cu intensificari in sudul Banatului, Moldova, Baragan si Dobrogea, precum si pe crestele montane.

In Bucuresti, cerul va avea innorari, dar numai trecator vor fi conditii sa ploua slab, dupa ce dimineata sunt conditii de ceata. Vantul va sufla cel mult moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade.

Sambata, valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 4 grade in nordul Moldovei si 13 grade in sud-vest. Cerul va avea innorari si temporar va ploua slab, in centrul si sud-estul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni.

La munte si cu totul izolat in extremitatea nordica a tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla cu unele intensificari, noaptea, in sudul Banatului si pe crestele montane. in zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.

In Bucuresti, cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei, cand trecator va ploua slab sau va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 9 grade, iar cea minima de 4...5 grade.

Duminica, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile intracarpatice valorile termice vor depasi cu mult mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 grade, izolat prin nordul Moldovei, poate si in zone din Delta Dunarii, si 18 grade in vest. in vest, nord-vest si centru, dar si la munte, cerul va fi temporar noros, dar precipitatiile revin abia in noaptea urmatoare.

In zona montana inalta precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si trecator ninsoare. in restul teritoriului, dimineata, dar mai ales noaptea, va fi nebulozitate joasa, local ceata si izolat, posibil, burnita. Vantul va sufla mai tare in Campia de Vest si pe crestele montane.

In Bucuresti, duminica vremea se va incalzi fata de ziua precedenta. Cerul va avea innorari si dimineata va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii