A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833695.1709.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: Cum va fi vremea la inceput de saptamana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-11-2014, ora 09:05

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: Cum va fi vremea la inceput de saptamana

Articol de Cristian Amariei
Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor, la inceputul saptamanii. A doua parte a saptamanii vine cu o scadere usoaa si treptata a valorilor termice.

Luni ramane mai cald decat ar fi normal pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vest si in centru, la deal si la munte. in regiunile extracarpatice vorbim fie de ceata, fie despre o patura groasa de nori josi ce acopera cerul, pe alocuri chiar pe tot parcursul zilei si trecator va fi burnita. in restul zonelor va fi soare si doar izolat este posibil sa se formeze ceata. Temperaturile maxime vor pleca de la 9 grade izolat in Lunca Dunarii si Moldova pana la 21-22 de grade in Dealurile de Vest.

Marti, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii noiembrie, indeosebi in vestul si centrul tarii, la deal si la munte, unde soarele domina cerul si doar in orele diminetilor vor fi conditii de ceata. in zonele joase de relief din sud si din est, in special in prima parte a zilei, vor fi nori si local ceata asociata izolat cu burnita. in aceste conditii temperaturile nu se vor avanta prea mult si raman in limite apropiate de ceea ce ar fi normal pentru aceasta data. Vantul prinde putere in sudul Banatului, iar dupa amiaza vine cu numai 9-10 grade in Moldova, dar in Dealurile Vestice ajung pana la 22 de grade.

Miercuri, in regiunile intracarpatice vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica, iar soarele va imparti cerul cu norii. in restul zonelor valorile se anunta temperaturi mai modeste, asta pentru ca norii vor persista toata ziua, va fi ceata, indeosebi dimineata si local burnite sau ploi slabe. Vantul este mai sprinten pe crestele montane si in sudul Banatului, iar maximele termice vor pleca de la 8 grade in nordul Moldovei si vor atinge 19 grade in vest si nord-vest.

A doua parte a saptamanii vine cu o scadere usoara si treptata a valorilor termice, astfel ca acestea ajung sa fie in acord cu data din calendar in toate regiunile, pentru ca apoi, in ultima zi, acestea sa marcheze o scadere accentuata in zona Carpatilor Orientali si in cea mai mare parte a Moldovei, unde vremea va deveni rece. Sunt asteptate maxime ce se vor situa intre 6 si 18 grade. Nu scapam de vremea mohorata, cu nori persistenti, pe alocuri ceata si local ploi slabe si burnite, cel putin in regiunile sudice si estice, in timp ce in restul teritoriului este posibil sa se mai arate trecator si soarele, iar ploi vor vor fi ceva mai putine.

Sursa: romaniatv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii