A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830724.0458.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PROGNOZA METEO: Meteorologii anunta vreme inchisa si temperaturi normale pentru aceasta perioada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-12-2015, ora 09:10

PROGNOZA METEO: Meteorologii anunta vreme inchisa si temperaturi normale pentru aceasta perioada

Articol de Cristian Amariei
In urmatoarele zile, meteorologii anunta vreme inchisa cu temperaturi normale pentru aceasta perioada. Local in regiunile extracarpatice si pe arii restranse in rest, se va semnala ceata, cu totul izolat asociata cu burnita.

MIERCURI, cerul va fi temporar noros. Local in regiunile extracarpatice si pe arii restranse in rest se va semnala ceata, cu totul izolat asociata cu burnita. In cursul noptii doar izolat vor fi precipitatii slabe, ninsori la munte si predominant ploi in vestul tarii. Vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade. (0 grade in estul Transilvaniei si 9 grade pe litioral si in Dealurile de Vest)

JOI, vremea va fi in general inchisa. Cu precadere in cursul zilei, pe spatii restranse vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare in zonele montane si mai ales ploi in vestul, centrul si nordul tarii si cu totul izolat in rest.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad in depresiuni si 8 grade in dealurile Olteniei, posibil si in cele de vest.

VINERI, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari dar numai izolat se vor semnala precipitatii slabe, sub forma de ninsoare la munte si mixte in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad in depresiuni si 8 grade in Oltenia.

TENDINTA. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatura apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii decembrie. Pe spatii restranse, trecator, se vor semnala precipitatii mixte, iar in zonele montane mai ales ninsori. Indeosebi noaptea si dimineata, in zonele joase de relief, izolat, va mai fi ceata. Temperaturi maxime de la 1 grad in depresiuni, pana la 8-10 grade in Oltenia.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii