A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758249.9779.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PRO TV a anuntat grila de toamna: Ce vedete si programe lipsesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-05-2014, ora 17:41

PRO TV a anuntat grila de toamna: Ce vedete si programe lipsesc

Articol de Madalina Irimia

In grila de toamna anuntata de PRO TV se regasesc emisiunile Vocea Romaniei, Masterchef si serialul Las Fierbinti, dar lipsesc show-urile "Romanii au talent” si „Dansez pentru tine”, scrie gandul.info.

PRO TV a anuntat in mod oficial programele care vor putea fi urmarite in aceasta toamna. Este vorba despre Vocea Romaniei, Masterchef si serialul Las Fierbinti, potrivit unui comunicat de presa. Reprezentantii postului nu fac nicio mentiune referitoare la emisiunea Dansez pentru tine, care in mod traditional facea parte din grila de toamna, sau la show-ul Romanii au talent, care se regasea, de obicei, in grila de primavara.

Emisiunea Vocea Romaniei va continua in formatul cunoscut, desi dupa plecarea lui Horia Brenciu postul de televiziune anuntase ca emisiunea se va transforma intr-o competitie de talente pentru copii. Ulterior, s-a revenit asupra acestei decizii.

Pe de alta parte, dintre vedetele care vor continua sa apara la PRO TV, sunt enumerate Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Andra si Cabral. Marii absenti sunt Pavel Bartos, Smiley, Loredana, Stefan Banica si Mihai Petre.

Foto: lideruldeopinie.ro

     
Tag-uri: grila, programe, PRO TV
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii