ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2014, ora 10:07

PORI DILATATI? Cinci fructe si legume cu EFECT ASTRINGENT

Articol de Madalina Irimia

Pe langa faptul ca sunt in stransa legatura cu inesteticele puncte negre, porii mariti pot duce la aparitia cosurilor. Dar de astazi nu mai este cazul sa te ingrijorezi. Poti scapa rapid de porii dilatati cu ajutorul fructelor si legumelor care au efect astringent.

Ele.ro recomanda cinci fructe si legume cu efect astringent:

Castravetii

Daca te confruncti cu puncte negre si pori dilatati, poti folosi fantasticii castraveti pentru a-ti trata problemele tenului. Castravetii au calitati astringente, dar in acelasi timp hidrateaza pielea in profunzime.

Saptamanal sau chiar de 2 ori pe saptamana, iti poti face o masca delicioasa din jumatate de castravete razuit, cateva boabe de struguri pisati cu furculita, o lingurita de miere si cateva picaturi de suc de lamaie. Masca se aplica pe tenul curatat si eventual exfoliat si se clateste dupa 15 minute.

Lamaile

Lamaile au un efect astringent senzational, de aceea vei observa ca toate mastile pentru ten gras contin acest ingredient acru. Fa-ti saptamanal o masca din suc de lamaie si miere. Cat timp este aplicata pe fata, masca purifica in profunzime epiderma, curata impuritatile care astupa porii si reduce porii dilatati.

Integral pe frumusete.ele.ro

Foto: tlc.howstuffworks.com

     
Tag-uri: lamaie, ten, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii