A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675321.6804.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PONTA, CRITICAT PENTRU EUROVISION de doi membri ai Consiliului de Administratie al TVR
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
12-05-2014, ora 12:14

PONTA, CRITICAT PENTRU EUROVISION de doi membri ai Consiliului de Administratie al TVR

Articol de Cristian Amariei

Doi membri ai Consiliului de Administratie al TVR denunta mediatizarea excesiva a prezentei lui Victor Ponta la Eurovision. Romina Surugiu si Radu Carp i-au trimis o scrisoare deschisa directorului general interimar al televiziunii, Stelian Tanase, in acest sens. Ei cer ca in urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie sa se discute aceasta problema.

Romina Surugiu si Radu Carp condamna modul in care a fost marcata prezenta lui Victor Ponta la Eurovision. Cei doi membri ai Consiliului de Administratie sunt de parere ca pe durata desfasurarii competitiei s-a mentionat de prea multe ori numele premierului. Astfel, cei doi membrii ai Consiliului de Administratie al TVR cer o discutie serioasa in urmatoarea sedinta, pe marginea acestui subiect.

"Organizatorii Eurovision nu adreseaza invitatii decat delegatiilor nationale, iar domnul Victor Ponta nu avea cum sa se afle in aceasta delegatie, ca urmare a regulilor stricte de alcatuire a acesteia. Cu toate acestea, TVR a mediatizat excesiv prezenta primului-ministru pe durata desfasurarii competitiei, ca si cum dumnealui s-ar fi aflat acolo in vizita oficiala. Din moment ce ne aflam in plina campanie electorala, prezenta oricarui lider politic, mai ales a unei persoane care conduce un partid participant la aceste alegeri si care apare pe majoritatea afiselor acestui partid, trebuie sa se supuna regulilor CNA. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a face o sesizare pe acest subiect la CNA", se arata in scrisoarea inaintata directorului interimar Stelian Tanase, potrivit hotnews.ro.

Victor Ponta a declarat, la randul sau, la un post de televiziune, ca deplasarea la Copenhaga s-a facut din bani proprii, drept urmare a fost o vizita privata.

Foto: nasul.tv

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii