A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664385.8479.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PONTA: CAS va fi redus cu 5% de la 1 octombrie. Guvernul promisese initial 1 iulie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-06-2014, ora 05:32

PONTA: CAS va fi redus cu 5% de la 1 octombrie. Guvernul promisese initial 1 iulie

Articol de Cristian Amariei

Premierul a anuntat ca Guvernul va reduce CAS la angajator cu 5%. Promisiunile initiale ale Guvernului vizau reducerea CAS de la 1 iulie.

"Consideram ca reducerea CAS cu 5% trebuie aplicata din acest si ca ne putem permite acest lucru. Putem in mod rezonabil, saptamana viitoare sa trimitem catre Parlament reducerea CASS cu 5 puncte procentuale pentru ultimul trimestru, incepand din octombrie. Avem capacitatea de a acoperi impactul negativ pe care il presupune aceasta reducere. Nu marim deficitul bugetar, nu introducem noi taxe si impozite. Acordul cu FMI si Banca Mondiala raman functionale", a declarat premierul Victor Ponta.

"Impactul de la 1 octombrie este mult mai redus, ne putem permite acest lucru, avem mai multe buffere, s-a cheltuit mai putin de la inceputul anului. Acesta a fost planul initial (1 iulie, n.red.), dar am vrut sa ramanem in tinta de deficit, iar in acelasi timp nu am vrut sa pun taxe in plus pentru mediul de afaceri", a declarat ministrul de Finante Ioana Petrescu.

Surse oficiale au declarat anterior agentiei MEDIAFAX ca Guvernul si Fondul Monetar International nu au ajuns la un acord pentru reducerea CAS cu cinci puncte procentuale de la 1 iulie.

Foto: business24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii