ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2014, ora 10:50

PERCHEZITII la 23 de adrese din Bucuresti si la Spitalul de Arsi: Sunt vizati medici care ar fi facut ILEGAL operatii estetice

Articol de Cristian Amariei

Politistii si procurorii bucuresteni au descins, vineri dimineata, la 23 de adrese, dar si la Spitalul de Arsi din Capitala, fiind vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale, suspectate ca au realizat in mod ilegal operatii estetice, potrivit unor surse judiciare. Anchetatorii au fost sesizati in 2012 de Directia de Informatie si Protectie Interna ca au loc fraude privind modul de internare al unor pacienti, iar ulterior a existat si un denuntator, al carui caz este cuprins in ancheta, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus, in cursul lunii aprilie, inceperea urmaririi penale in acest caz, fata de 26 de persoane, pentru comiterea, dupa caz, a infractiunilor de luare de mita, dare mita, inselaciune sau fals intelectual.

Vineri, anchetatorii au facut 23 de perchezitii in Bucuresti, inclusiv la un spital public, arata Parchetul Tribunalului Bucuresti, intr-un comunicat de presa.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, perchezitiile au loc la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala.

Persoanele vizate in acest caz sunt suspectate ca internau fara drept persoane, prin atribuirea unui diagnostic fals, ca foloseau fara drept logistica spitalului si realizau operatii estetice - liposuctii, vaginoplastii, implant mamar, implant fesier - in timpul programului de lucru, a precizat Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Integral pe mediafax.ro

Foto: romaniatv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii