ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
04-02-2013, ora 16:55

PDL ii cere lui Ponta sa il demita pe Fenechiu

Articol de Madalina Irimia

Partidul democrat-liberal ii cere premierului Victor Ponta, prin vocea vicepresedintelui Cezar Preda, sa il demita din Guvern pe ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

"In ceea ce priveste raportul MCV - vrem oraganizarea unei sedinte comune in plen, in care sa dezbatem raportul MCV. Ii solicitam ministrului Ponta sa il demite pe Fenechiu, este o cerere fara echivoc", a declarat Cezar Preda, intr-o conferinta de presa.

Presedintele Traia Basescu i-a cerut premierul Ponta, la patru zile dupa publicarea raportului MCV, sa-i scoata din Guvern pe ministrii care au probleme cu justitia si la care raportul face referire.

"Nu sunt comentator sau parerolog, nu comentez ce a spus premierul. Atat timp cat sunt numiti, UE spune din 22 de milioane nu aveti unul care sa nu aiba probleme in instante. UE spune 'fratilor, cand aveti ministri suspectati de ce trebuie sa ramana in Cabinet, sunt unicat?' Daca as fi putut legal sa impiedic desemnarea, as fi facut-o. Apelul este catre premier", a explicat Basescu.

Integral pe ziare.com

Foto: amosnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii