A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728077360.7963.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

PDL cere renuntarea la bacalaureatul profesional si la revenirea clasei pregatitoare la gradinita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
24-09-2012, ora 03:31

PDL cere renuntarea la bacalaureatul profesional si la revenirea clasei pregatitoare la gradinita

Articol de Madalina Irimia

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a prezentat principalele solicitari cuprinse in motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, intre care renuntarea la bacalaureatul profesional si la revenirea clasei pregatitoare la gradinita, dar si demisia premierului.

Turcan a precizat ca motiunea simpla impotriva ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, va fi depusa in prima sedinta de plen a Camerei Deputatilor, sub titlul "Nu-i impiedicati pe copii de 3 ani sa mearga la gradinita".

"Ultima greseala pe care Guvernul Ponta este pe cale sa o produca este cea legata de transferarea din nou a grupei pregatitoare la gradinita, ceea ce ar impiedica practic la anul copiii de trei ani sa mearga la gradinita", a explicat Turcan.

Deputatul PDL a sustinut ca premierul Victor Ponta s-a dovedit incapabil sa numeasca un ministru al Educatiei care sa rezolve problemele din educatie prin "predictibilitate si continuitate".

"Guvernul Ponta a distrus sistematic organizarea pentru clasa pregatitoare si aceasta organizare a fost minutios pregatita de Guvernul PDL. La instalare, Guvernul Ponta a gasit toate lucrurile pregatite pentru inceperea sub bune auspicii a clasei pregatitoare", a mai sustinut Turcan.

Ea a reprosat faptul ca actuala guvernare a demis conducerea Institutului pentru Stiinte ale Educatiei, a anulat licitatiile pentru mobilier si a alocat banii catre scoli si a stopat procedurile de formare a cadrelor didactice.

Totodata, Turcan a sustinut ca guvernul USL "vrea sa desfiinteze invatamantul profesional momind tinerii cu un presupus bacalaureat profesional fara nicio valoare sau relevanta".

Ea a fost intrebata daca PDL ii cere public presedintelui Traian Basescu sa nu promulge modificarea adusa Legii educatiei prin care este introdus bacalaureatul profesional.

Integral pe mediafax.ro

foto: craiovaforum.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii