ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-03-2012, ora 10:52

Ozana Barabancea emotionata pana la lacrimi la Te cunosc de undeva!

Articol de Alexandra Stefanescu

Te cunosc de undeva! este un super show care se urmareste cu zambetul pe buze. Cei opt concurenti vedeta surprind de fiecare data cu aparitiile lor inedite. Totusi, in cea de-a doua editie jurata Ozana Barabancea a fost emotionata pana la lacrimi de unul dintre momentele din show. Cine a facut-o sa planga pe doamna jazzului romanesc, telespectatorii vor afla urmarind sambata, de la 20.20, Te cunosc de undeva!, numai pe Antena 1.

Zeci de vedete nationale si internationale prind viata la „Te cunosc de undeva!” in interpretarea a opt artisti concurenti si sub privirile critice a patru jurati. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buza si Dan Helciug trec in fiecare saptamana prin transformari incredibile pentru a intra in pielea unor personaje celebre din lumea muzicii, facand deliciul telespectatorilor. Cu atatia artisti in platou, care nu ezita sa se tachineze, buna dispozitie este cuvantul de ordine in emisiune. Cu toate acestea, in editia pe care Antena 1 o va difuza in aceasta seara de la 20.20 va exista un moment care pe Ozana Barabancea a emotionat-o pana la lacrimi. Cine a facut-o pe artista sa ii dea lacrimile si sa ii declare: „te iubesc”, telespectatorii vor afla urmarind cea de-a doua editie a super show-ului.

Tot atunci, romanii vor vedea si cum au reusit sa intre in pielea unor mari artisti concurentii, dar si ce alte surprize le-au mai pregatit producatorii. Invitatul special al editiei este marele castigaro X Factor, insa momentele inedite nu se opresc aici. Cosmin Selesi, prezentatorul show-ului si-a propus sa ii surprinda si el pe telespectatori cu un moment cu totul iesti din comun.

Mai multe infomatii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro si de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii