Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
Ouale rosii: cu ce alimente sa le combini si ce sa eviti
Articol de Madalina IrimiaOuale de Paste sunt surse importante de proteine si vitamina D, astfel ca sunt benefice sanatatii tale, dar doar daca le combini cu alimentele potrivite. In schimb, exista si o categorie de produse alimentare pe care trebuie sa eviti sa le asociezi cu ouale de Paste.
Ouale de Paste pot sa "supravietuiasca" la frigider pana la o saptamana intreaga, daca le pastrezi cu coaja intacta, scrie ele.ro. Iata cu ce alimente poti sa combini ouale de Paste:
Ouale de Paste si legumele
Ouale de Paste sunt bogate in proteine, de aceea este ideal sa le combini cu multe legume, care sa furnizeze restul de vitamine, minerale, fibre si carbohidrati complecsi, pentru completarea unui meniu echilibrat si usor. Iata cateva idei de a consuma ouale de Paste cu legume savuroase si pline de substante benefice sanatatii:
- salata de somon cu dressing de otet (bogata in fasole verde, salata verde, ceapa)
- salata de oua cu capere (plina de castraveti, ceapa rosie, piper rosu, masline, patrunjel)
- salata bulgareasca
- salata de telina si castraveciori murati
- salata de macaroane si cartofi
Sursa: realitatea.net
Foto: euforia.tv
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email