A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755693.7191.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Otetul din cidru de mere, o minune pentru parul si tenul tau. Descopera doua retete care te fac sa stralucesti!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2014, ora 14:05

Otetul din cidru de mere, o minune pentru parul si tenul tau. Descopera doua retete care te fac sa stralucesti!

Articol de Madalina Irimia

Poate ca il ai deja in dulapul din bucatarie, dar ar fi o idee buna sa il depozitezi si in cel din baie. Acest produs comun poate fi folosit si pentru altceva decat salate delicioase - e un produs de infrumusetare fabulos!

Deseori, sapunurile si sampoanele dure indeparteaza uleiurile naturale de pe piele si par, lasandu-le uscate. Aciditatea otetului din cidru de mere contracareaza acest proces si iti echilibreaza ph-ul natural al parului si al pielii.

Mai jos iti prezentam 2 modalitati prin care poti folosi acest produs pentru a fi mai frumoasa. Ai grija, totusi, sa cumperi un produs bun. Alege un brand organic pentru a te bucura de toate beneficiile sale naturale.

Pentru par

Otetul din cidru de mere indeparteaza reziduurile de praf sau produse de styling din par. Functioneaza, de asemenea, si ca un balsam natural. Daca il folosesti cu regularitate, iti poate revitaliza parul, lasandu-l moale si fin. Un alt beneficiu al otetului din cidru de mere este faptul ca inchide cuticula firului de par, ceea ce face ca lumina sa se reflecte mai bine. Cu alte cuvinte - parul devine super stralucitor!

Integral pe perfecte.ro

Foto: roportal.ro

     
Tag-uri: otet, par, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii