A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675043.9187.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Orasul in care MILIONARII in dolari se calca in picioare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-09-2013, ora 16:02

Orasul in care MILIONARII in dolari se calca in picioare

Articol de Cristian Amariei

Orasul chinezesc Hangzhou are cei mai multi multimilionari in dolari din lume. Aici traiesc 563 de persoane cu o avere de peste 30 de milioane dolari.

In Beijing, multimilionarii nu mai au loc. Populatia bogatilor din orasele chinezesti de care pana acum nu a auzit nimeni creste intr-un ritm extrem de rapid, scrie incont.ro. De exemplu, numarul instaritilor din Chongqing a crescut cu 80% intre 2007 si 2012.

In topul oraselor cu cel mai mare numar de multimilionari Hangzhou ocupa prima pozitie, cu un numar de 563 de persoane foarte instarite si o rata a cresterii de 57%, potrivit WealthInsight.

Site-ul WealthInsight subliniaza ca pe lista sa a primelor zece orase cu cel mai rapid ritm de crestere a numarului de multimilionari nu se afla niciuna dintre marile metropole chinezesti. Asta indica faptul ca bogatii si averile lor au inceput sa ia calea centrelor mai putin populare si sa isi indrepte atentia catre noi locuri.

Mai multe aici.

Foto: virtualtourist.com

     
Tag-uri: oras, miliardari, avere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii