A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829533.8176.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Orasul din Europa in care femeile sustin in proportie de 100% ca sunt hartuite pe strada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2015, ora 13:05

Orasul din Europa in care femeile sustin in proportie de 100% ca sunt hartuite pe strada

Articol de Cristian Amariei
Sunt fluierate sau atinse de catre necunoscuti, iar uneori ajung chiar sa fie violate. Nu se intampla intr-o tara din lumea a treia, ci intr-o capitala europeana.

Potrivit unui studiu efectuat de catre guvernul francez la inceputul acestui an, femeile din regiunea Parisului au marturisit, in proportie de 100%, ca au fost hartuite de catre barbati cel putin o data.

Si, desi este un subiect delicat in mai multe tari din lume, activistii francezi considera ca guvernele nu acorda suficienta atentie acestui fenomen.

“Uneori, barbatii au impresia ca daca merg la o femeie si ii spun ca este frumoasa, este intotdeauna un compliment. Adevarul este ca daca cineva vine la mine pe strada si imi spune ca sunt sexy, nu este un compliment, este de-a dreptul infricosator”, a marturisit o eleva de liceu pentru Refinery29.

In Paris lucrurile merg deja intr-o directie buna. In luna octombrie, regia de transport in comun RATP a lansat o campanie menita sa atraga atentia asupra a ceea ce se intampla zi de zi pe strazile din Paris.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii