A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815837.0095.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Orange si Telekom anunta semnarea acordurilor de acces reciproc la retele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2016, ora 11:05

Orange si Telekom anunta semnarea acordurilor de acces reciproc la retele

Articol de Cristian Amariei
Orange si Telekom Romania, locurile 1 si 3 pe piata operatorilor de telefonie mobila, au semnat acorduri de acces reciproc la retele, grupul francez urmand sa beneficieze de reteaua fixa de banda larga a celui german, iar actionarul majoritar al Romtelecom de serviciile de 4G si 4G+ ale Orange.

Pe baza acestuia, Orange va completa portofoliul existent de servicii de voce si internet mobil, televiziune prin satelit si internet cu servicii fixe de internet de mare viteza si televiziune, folosind reteaua urbana de fibra optica a Telekom Romania, si va lansa in curand solutii de comunicare convergente.

Independent de acest contract de acces la reteaua fixa, Orange Romania si Telekom Romania Mobile au semnat un contract de roaming national. In baza acestui acord clientii Telekom Romania vor putea utiliza reteaua Orange 4G/4G+, beneficiind de acoperire extinsa si calitate superioara pentru serviciile 4G si 4G+.

Acordul de roaming national dintre Telekom Romania Mobile Communications SA si Orange Romania SA acopera serviciile de date 4G si 4G+, precum si serviciile de voce prin intermediul retelei LTE.

Astfel, clientii Telekom Romania vor putea beneficia de tehnologiile de comunicatii 4G si 4G+ chiar si atunci cand nu se afla in aria de acoperire a retelei 4G a Telekom Romania Mobile. Acest lucru va fi posibil prin utilizarea retelei Orange 4G/4G+, care acopera 72% din populatie la nivel national si 96% din populatia urbana. Trecerea de la o retea la alta se va face fara intreruperi si nu va presupune niciun cost suplimentar pentru utilizatori.

Cele doua companii au anuntat ca vor continua sa concureze in mod independent pe piata, fiecare dintre ele urmandu-si propria strategie de dezvoltare in concordanta cu viziunea comerciala si de afaceri.

Negocierile dintre cele doua companii au durat mai bine de doi ani.

Orange ar urma sa plateasca aproximativ 5 euro pe luna catre Telekom pentru fiecare client caruia ii va oferi servicii prin infrastructura fixa, plus o serie de taxe de instalare. Telekom va plati in functie de traficul de net mobil 4G realizat de clientii sai prin reteaua Orange.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: orange, telekom, acord
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii