A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830221.3228.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Orange a scazut tarifele in roaming
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-07-2013, ora 07:10

Orange a scazut tarifele in roaming

Articol de Cristian Amariei

Clientii Orange Romania platesc de luni mai putin pentru apelurile de voce, internet si pentru SMS-uri in roaming, tarifele fiind scazute pana la plafonul impus de Uniunea Europeana.

In conformitate cu prevederile Uniunii Europene, tarifele standard, fara TVA, vor fi de 0,24 euro/minut pentru apelurile efectuate catre tarile din Uniunea Europeana, 0,07 euro/minut pentru apelurile primite, 0,08 euro pentru mesajele scrise si 0,45 euro/MB pentru traficul de internet, precizeaza operatorul de telefonie mobila, intr-un comunicat.

"Tot de la 1 iulie Croatia, recent intrata in Uniunea Europeana, se va incadra in zona 1, astfel incat tarifele mentionate se vor aplica si celor care calatoresc in Croatia", potrivit sursei citate.

Pe de alta parte, atunci cand se afla in strainatate abonatii Orange isi pot activa o optiune prin care primesc 25 de minute pentru convorbiri in roaming si 25 de SMS-uri. Optiunea poate fi activata in Uniunea Europeana, Elvetia si Moldova cu 5,5 euro sau cu 11 euro, cand calatoresc in China, Israel, Serbia, SUA sau Turcia, preturi cu TVA inclus.

Integral pe mediafax.ro

foto: arq.ro

     
Tag-uri: tarif, roaming, Orange
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii