A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760212.1436.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Opt trucuri care te scapa de acneea de pe corp
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-04-2014, ora 10:04

Opt trucuri care te scapa de acneea de pe corp

Articol de Madalina Irimia

Acneea de pe corp este inestetica si te face sa te simti neincrezatoare, iar maieurile si rochiile cu spate gol devin treptat elemente pe care le excluzi din garderoba ta. Noi iti sugeram opt pasi simpli pe care trebuie sa-i urmezi pentru a trata petele neplacute de pe corp, dar si pentru a preveni aparitia lor pe viitor.

1. Opteaza pentru un sapun antibacterian si se poate spune ca deja ai facut primul pas spre a-ti lua adio de la acneea de pe corp. O optiune la fel de eficienta este si exfolierea corpului, fie cu ajutorul produselor disponibile in comert sau a celor pe care ti le prepari singura. Incearca sa eviti folosirea sapunurilor dure, deoarece acestea usuca pielea si ii pot inrautati aspectul inestetic.

2. Achizitioneaza si foloseste unu spary special pentru tratarea acneei de pe corp. Este disponibil in saloanele de infrumusetare sau farmacii si se recomanda sa il aplici pe piele dupa fiecare dus. In special pe durata verii, spray-ul anti-acnee este un inlocuitor mai mult decat binevenit pentru cremele de corp grase, care nu sunt deloc placute in combinatie cu caldura excesiva.

Citeste mai multe pe acasatv.ro.

     
Tag-uri: acnee, corp, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii