A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756813.6211.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Operatiile estetice ratate ale vedetelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-03-2014, ora 14:09

Operatiile estetice ratate ale vedetelor

Articol de Madalina Irimia

Conform statisticilor, numarul persoanelor care sunt dispuse sa plateasca pretul frumusetii vesnice cu riscurile pe care le implica o operatie estetica este in continua crestere, iar cel mai surprinzator detaliu cu privire la dorinta lor de a arata mai tineri decat sunt de fapt este ca cel mai adesea ajung sa arate mult mai rau dupa operatii decat inainte.

Conform datelor ASPS (American Society of Plastic Surgeons), numarul persoanelor care apeleaza la operatii de infrumusetare a crescut cu peste 50% in ultimii 10 ani.

"Cele mai grele operatii sunt cele de corectare a nasului, care implica o foarte buna cunoastere a teoriei dar si foarte multa experienta. Operatiile care dureaza cel mai mult sunt cele de indepartare a pielii in exces de pe corp dupa o slabire considerabila", a declarat un doctor pentru o revista americana.

Cel mai adesea pacientii clinicilor de operatii estetice sunt celebritatile care apeleaza la ajutorul "cutitului" pentru operatii faciale, liposuctii, implanturi mamamre sau remodelarea posteriorului.

Tara Reid

La mai bine de opt ani de la operatiile estetice nereusite (liposuctii si o marire de sani) care i-au distrus corpul, Tara Reid a reusit sa isi revina si sa arate din nou bine. Pretul platit pentru interventiile chirurgicale pe care le-a suferit s-a dovedit insa a fi prea mare iar efortul pentru a repara greselile trecutului a fost unul imens. Totul e bine, insa, cand se termina cu bine.

Integral pe one.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii