ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-07-2014, ora 14:03

Operatii estetice cu silicon si Super Glue. Barbat arestat, dupa ce si-a nenorocit pe viata clientii

Articol de Madalina Irimia

Un barbat care nu are niciun fel de studii medicale pretinde ca este chirurg estetician, practicand “meseria” intr-o camera de motel. Tehnica lui “revolutionara” a bagat, insa, in spital doua persoane, ajunse in pragul mortii.

Calvin E. Butler, care este travestit si se recomanda Tamieka Butler, se “specializase” in marirea feselor, iar metoda lui era una de care nu a mai auzit nimeni niciodata: injecta silicon, iar apoi inchidea inciziile cu Super Glue.

Potrivit NBC News, facea interventiile intr-o camera din Motelul El Patio din West Palm Beach, Florida, iar o sedinta costa 400 de dolari.

Una din clientele travestitului a declarat la politie ca a fost de patru ori la el si i-a injectat in fese “silicon steril”, iar apoi i-a lipit inciziile cu Super Glue. Dupa ultima vizita, femeia a inceput sa simta dureri atroce in zona injectata, iar Butler a sfatuit-o sa faca bai calde si sa se maseze.

Dar dupa cateva zile femeia se simtea mai rau, a inceput sa faca febra si avea rani deschise. S-a dus la spital unde medicii au diagnosticat-o cu o infectie grava, care ii ameninta viata.

In aceeasi situatie s-a aflat si un barbat, prieten cu Butler. Dupa ce aceste doua persoane au ajuns in spital, medicii au sesizat politia, iar Calvin E. Butler a fost arestat.

Travestitul este un mare adept al operatiilor estetice si a facut mai multe interventii, schimbandu-si fizionomia in mod dramatic in decursul anilor.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto:palmbeachpost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii