ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-09-2012, ora 13:28

Operatia lui Duckadam s-a incheiat cu succes, dupa aproape noua ore

Articol de Cristian Amariei

Operatia la care a fost supus, marti, presedintele de onoare al FC Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, s-a incheiat cu succes, dupa aproape noua ore, au declarat, pentru mediafax, reprezentantii Spitalului Floreasca din Capitala.

Potrivit surselor citate, statea lui Duckadam este buna, iar sotia acestuia discuta, in prezent, cu medicul Serban Branisteanu, seful echipei care a efectuat interventia chirurgicala, pentru a afla detalii despre operatie.

Interventia chirurgicala a vizat eliminarea cheagurilor de sange de pe artera bratului drept si introducerea unei grefe pe portiunea de artera subtiata, potrivit unor surse medicale.

Operatia a fost programata initial pentru luni, insa, pentru ca au fost descoperite noi leziuni in urma unei investigatii angio-RMN, s-a impus amanarea cu o zi a interventiei.

Duckadam a fost operat de catre o echipa de medici condusa de Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca

Presedintele de onoare al FC Steaua a efectuat, luni, o serie de investigatii, printre care angio-RMN, care au pus in evidenta alte leziuni decat cele identificate pana acum, respectiv pe vasele energente de la aorta, au spus surse medicale.

Integral pe gandul.info

Foto: sportlaminut.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii