A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663874.3231.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Omul care detine Luna si o vinde cu 19,99 dolari parcela
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-03-2013, ora 12:07

Omul care detine Luna si o vinde cu 19,99 dolari parcela

Articol de Madalina Irimia

Dennis Hope, seful corporatiei "Ambasada Lunii", cu sediul in Nevada, SUA, se ocupa la modul ce mai serios de parcelarea teritoriului lunar si vanzarea acestora catre amatori.

Nu numai atat. El a infiintat "Guvernul Lunii", care are ca misiune apararea dreptului de proprietate a celor aproape sase milioane persoane fizice si juridice care ar detine proprietati pe satelitul Pamantului, scrie Business Insider.

Timp de trei decenii, de cand se ocupa cu aceasta afacere, americanul Dennis Hope a reusit sa constituie un fond de 11 milioane de dolari, proveniti din vanzarea respectivelor terenuri. Cel mai mic lot are suprafata de 4 mp si se vinde la pretul de 19,99 dolari, plus 10 dolari pentru cheltuielile de achizitii, 1,51 dolari impozite si 2,50 costul certificatului de proprietate emis de corporatia sa.

Hope pretinde ca, printre numerosii clienti carora le-a vadut parcele lunare, se numara personalitati ca: Tom Cruise, John Travolta, Nicole Kidman si fostii presedinti americani Ronald Reagan, Jimmy Carter si George W. Bush.

Integral pe ziare.com

Foto: businessinsider.com

     
Tag-uri: barbat, vanzare, parcela, luna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii