ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-07-2014, ora 15:50

Omniasig a platit 287.500 euro urmasilor pilotului Adrian Iovan, dupa accidentul din Apuseni

Articol de Madalina Irimia

Omniasig a platit mostenitorilor pilotului Adrian Iovan suma asigurata in caz de deces, de 287.500 euro, prevazuta in polita pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni de la finele lunii ianuarie, acceasi suma urmand sa fie achitata si mostenitorilor Aureliei Ion, a doua victima.

"Ominiasig Vienna Insurance Group confirma ca, in cadrul dosarului de dauna deschis ca urmare a producerii tragicului accident aviatic din Muntii Apuseni din 20 ianuarie, compania a achitat deja despagubirea pentru decesul pilotului Adrian Iovan, in baza politei de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor detinuta de Scoala Superioara de Aviatie Civila. Omniasig a efectuat plata despagubirii cuvenite catre mostenitorii legali ai pilotului Adrian Iovan", se arata intr-un raspuns al asiguratorului remis la solicitarea MEDIAFAX.

Potrivit datelor obtinute de MEDIAFAX referitoare la polita, suma asigurata in caz deces si invaliditate totala permanenta se ridica la 287.500 euro pentru fiecare membru al echipajului si pentru fiecare pasager.

Integral pe mediafax.ro

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii