ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2013, ora 10:06

"Ochii roz", o noua practica sexuala periculoasa

Articol de Madalina Irimia

O practica sexuala numita "oculolinctus" a devenit din ce in ce mai populara in Japonia, in ciuda faptului ca este periculoasa pentru vedere.

Un fetis sexual ciudat este din ce in ce mai popular in Japonia. Tinerii isi ling globii oculari, in incercarea de a obtine satisfactie sexuala, ignorand faptul ca aceasta practica este periculoasa pentru sanatatea ochilor.

Autoritatile au inceput sa dea atentie acestui fenomen abia dupa ce tot mai multi copii au venit la scoala cu plasturi pentru a-si acoperi ochii rosii si umflati. Mai tarziu, o treime din ei a marturisit ca au practicat "oculolinctus", potrivit "Business Insider".

Specialistii avertizeaza ca acest obicei este foarte periculos, din cauza unor bacterii care se pot transmite usor pe aceasta cale. Efectele ar putea degenera in conjunctivita si alte probleme de vedere.

Un epidemiolog japonez crede ca elevii sunt atrasi de aceasta activitate tocmai pentru ca este periculoasa si controversata.

Desi fenomenul este din ce in ce mai popular in Japonia, pe internet exista dovezi ca oameni din intreaga lume au incercat asta. Pe Youtube, de exemplu, exista clipuri pe aceasta tema de ani buni.

Altii spun ca fetisul ar fi devenit popular din cauza unui videoclip al trupei japoneze Bond, in care o femeie ii face oculolinctus solistului.

Sursa: apropo.ro

Foto: dogsonacid.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii