A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830458.3673.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ochelarii viitorului, o experienta unica a realitatii (Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2013, ora 09:02

Ochelarii viitorului, o experienta unica a realitatii (Video)

Articol de Cristian Amariei

Ochelarii viitorului nu prea seamana cu cei clasici, pe care ii cunoastem si ii purtam toti. Google a realizat ochelarii care proiecteaza imagini in campul vizual al omului si se pot conecta la smartphone.

Cei de la Google nu stiu inca in ce fel vor folosi oamenii aceasta tehnologie cu totul noua, scrie inquisitr.com. Ochelarii se pot conecta prin Internet la tableta sau smartphone.

Liderul acestui proiect inovator, Babak Parviz, este de parere ca ochelarii vor permite oamenilor sa imparta cu ceilalti ceea ce vad, ajutandu-i sa comunice cu cei dragi prin imagini.

Proiectul Project Glass s-a bucurat de succes in randul celor care au participat la teste pana acum. Nu se stie inca daca Google va proiecta si imagini cu reclame pe noile dispozitive. Oficialii companiei sustin ca intentioneaza sa ii faca utili oamenilor in viata de zi cu zi si sa ii imbunatateasca.

Sursa: ziare.com

     
Tag-uri: ochelari, Google, imagini
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii