A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758562.2066.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Obsesia pentru o prezentatoare TV a bagat-o de 10 ori in spital, in stare grava. Ce facea femeia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-05-2014, ora 15:09

Obsesia pentru o prezentatoare TV a bagat-o de 10 ori in spital, in stare grava. Ce facea femeia

Articol de Madalina Irimia

Helen Hine, in varsta de 30 de ani, un model cunoscut in Marea Britanie, a ajuns de zece ori in stare grava la spital din cauza unor medicamente pentru slabit.

Desi arata incredibil de bine, Helen, care este mama unui baietel, si-a dorit mereu sa semene cu Cat Deeley, un stat de televiziune.

"De cand am vazut-o la TV, mi-am spus ca e perfecta si ca vreau sa arat ca ea. Desi eram slaba, mai ales ca lucram ca model, mi se parea ca tot nu arat bine. Cineva mi-a recomandat anumite pastile pentru slabit", a povestit Helen.

"Medicamentele au dat rezultate, iar la inceput chiar ma simteam bine. Treptat au inceput starile de oboseala si dureri in corp. Nu puteam sa respir si de 10 ori am ajuns in stare grava la spital. Medicii mi-au spus ca daca nu ma opresc, este posibil sa mor. Sapte ani de zile am trecut prin asta. Totul s-a schimbat cand s-a nascut fiul meu", spune Helen.

Obsesia pentru idolul ei a disparut la scurt timp dupa nastere. Helen a inteles ca este mai important sa fie o mama sanatoasa decat o femeie fatala.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: starnow.co.uk

     
Tag-uri: prezentatoare, TV, spital
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii