A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662211.594.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Obama, vizita emotionanta la Orlando: „Nu vom putea sa oprim fiecare tragedie” VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2016, ora 11:05

Obama, vizita emotionanta la Orlando: „Nu vom putea sa oprim fiecare tragedie” VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Presedintele american Barack Obama a mers, joi, in Orlando, scena celui mai sangeros atac armat din istoria Statelor Unite, in care 49 de oameni au fost ucisi si 53 au ajuns la spital, multi in stare grava.

Liderul de la Casa Alba s-a intalnit cu familiile celor omorati in clubul de gay Pulse, unde Omar Mateen a intrat inarmat in noaptea de sambata spre duminica si a inceput sa traga la intamplare, potrivit BBC.

Sute de persoane s-au adunat in fata Amway Center din Orlando, Florida, unde Obama si vicepresedintele american Joe Biden incercau sa le consoleze pe rudele victimelor.

"Am imbratisat rudele indurerate, care m-au intrebat 'De ce se tot intampla asta?'...Lor nu le pasa de politica", a spus presedintele. Obama si Biden au depus coroane de flori la un memorial improvizat si s-au intalnit cu proprietarii clubului pentru homosexuali in care a avut loc masacrul.

In fata multimii, Obama a spus ca discriminarea impotriva comunitatii gay trebuie combatuta atat in SUA, cat si in afara granitelor. Liderul american a aratat ca autorul carnagiului a atacat un sanctuar al comunitatii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali), iar acum americanii ar trebui sa se gandeasca cum sa puna punct violentei si discriminatii fata de acesti oameni.

Homosexualii risca mai mult sa fie tinta unui atac decat orice alt grup minoritar, potrivit datelor News York Times.

Obama a profitat de ocazie pentru a cere Congresului sa aprobe legislatia de control al armelor, care, sustine acesta, ar reduce astfel de violente.

"Nu vom putea sa oprim fiecare tragedie. Nu putem sterge ura si rautatea din fiecare inima de pe pamant, insa putem opri unele tragedii. Putem salva niste vieti. Putem reduce impactul atacurilor teroriste daca suntem destepti. Insa, daca nu actionam, vom vedea mai multe masacre precum acesta. Pentru ca vom alege sa permitem sa se intample", a atras atentia Barack Obama.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii