ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2016, ora 11:57

Obama si-a facut bilantul pe ritm de R&B si soul, la show-ul lui Jimmy Fallon

Articol de Cristian Amariei
Presedintele SUA, Barack Obama, a fost invitatul lui lui Jimmy Fallon, joi seara, fiind prima aparitie a sa in cadrul emisiunii "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", prilej cu care si-a prezentat bilantul celor doua mandate intr-un mod inedit, pe acordurile orchestrei show-ului televizat. Acompaniat de gazda emisiunii, Obama a evidentiat, pe ritmuri de R&B si soul, cele mai importante masuri pe care le-a adoptat, de-a lungul celor opt ani la Casa Alba, spre amuzamentul audientei care a izbucnit in ras cand l-a auzit intonand titlul melodiei "Work", cantata de Rihanna, potrivit NBCNEWS.

Presedintele Barack Obama si-a facut prima aparitie, joi, in cadrul emisiunii "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", unde a marturisit ca este ingrijorat cu privire la Partidul Republican, in contextul sanselor din ce in ce mai crescande ca Donald Trump sa fie nominalizarea republicanilor in cursa pentru Presedintia SUA.

Cand Fallon l-a intrebat pe Obama daca considera ca republicanii sunt fericiti cu alegerea lui Trump, Obama a raspuns: "Noi suntem". Audienta a izbucnit in hohote de ras.

Acesta nu a fost, insa, singurul moment haios al serii. Pe acordurile orchestrei show-ului televizat, Obama si-a prezentat, pe ritmuri de R&B si soul, cele mai importante masuri pe care le-a adoptat, de-a lungul celor doua mandate, inserand, la un moment dat, si versul unei melodii extrem de cunoscute, cantata de Rihanna.

"Tara asta functioneaza cand ai doua partide care sunt serioase si care incearca sa rezolve problemele care ne vizeaza. Au diferente in materie de filosofie politica si dezbateri pe marginea acestora, cu argumentari pro si contra in ceea ce priveste alegerile. Dar, la sfarsitul zilei, ceea ce ne dorim fiecare este un sistem bipartid sanatos. Ne dorim ca nominalizarea republicanilor sa fie cineva care poate sa duca la indeplinire sarcinile presedintelui SUA, pana la sfarsitul fiecarei zile a mandatului. Prin urmare, nu m-am bucurat sa observ ceea ce s-a intamplat, in ultimii sapte ani, in tabara adversa, in contextul in care sunt cativa oameni buni acolo", a mai spus Obama.

Presedintele SUA a mai afirmat, in cadrul emisiunii, ca principalul rol in care se va angaja, in perioada imediat urmatoare, va fi acela de a reaminti poporului american ca trebuie sa trateze cu seriozitate alegerea pe care o vor face.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii