A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817824.8689.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Obama a dezvaluit care a fost cea mai mare greseala a sa in calitate de presedinte al Statelor Unite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2016, ora 10:36

Obama a dezvaluit care a fost cea mai mare greseala a sa in calitate de presedinte al Statelor Unite

Articol de Madalina Irimia
Presedintele SUA, Barack Obama a declarat ca cea mai mare greseala a sa, in calitate de sef de stat, a fost lipsa unui plan dupa interventiile militare din Libia, ce au rezultat cu uciderea lui Gadhafi, informeaza CNN.

"Probabil cea mai mare greseala a mea a fost sa nu concep un plan dupa ce am luat decizia de a interveni cu forte militare in Libia", a declarat Barack Obama in cadrul unui interviu pentru Fox News.

Aceasta nu este prima data cand presedintele SUA a vorbit despre Libia si interventia NATO in statul nord-african, actiune ce a rezultat cu uciderea lui Muammar Gadhafi in octombrie anul trecut, conform Mediafax.

In cadrul unui alt interviu, publicat luna trecuta in The Atlantic, Obama i-a spus jurnalistului Jeffrey Goldberg ca primul ministru al Marii Britanii a devenit "distras de o serie de alte lucruri" dupa operatiunea militara din Libia. Cu toate ca Obama este de parere ca interventia NATO a decurs cat de bine s-a putut, acesta sustine ca Libia a ajuns "un dezastru".

Purtatorul de cuvant al Consiliului National de Securitate din SUA a declarat pentru CNN ca Obama este de parere ca "toti, inclusiv Statele Unite, ar fi putut face mai multe pentru Libia, dupa interventiile militare ce au dus la uciderea sefului statului de acolo".

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii