A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664248.8671.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Obama: „Vom distruge SI. SUA nu se vor lasa antrenate intr-un razboi terestru in Siria si Irak”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-12-2015, ora 09:53

Obama: „Vom distruge SI. SUA nu se vor lasa antrenate intr-un razboi terestru in Siria si Irak”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat razboi ISIS. "Statele Unite vor distruge Statul Islamic, vor vana teroristii oriunde s-ar afla", a declarat presedintele, intr-un discurs sustinut din Biroul Oval. Liderul de la Casa Alba a precizat, insa, ca America nu se va lasa antrenata intr-un razboi terestru in Siria si Irak.

Intr-un discurs solemn, sustinut dupa atentatul din San Bernardino, soldat cu moartea a 14 oameni, presedintele american a catalogat atacul armat comis in California drept "un act terorist". Obama a lansat un apel la unitate, subliniind ca acesta este cel mai bun raspuns posibil "pentru a onora vietile pierdute in San Bernardino" si a "transmite un mesaj" celor care doresc sa atace Statele Unite.

Totodata, presedintele american a cerut Congresului o legislatie mai stricta in domeniul armelor si a facut un apel catre grupurile tehnologice sa se alature luptei antiteroriste. in discursul sustinut din Biroul Oval de la Casa Alba, Barack Obama a dat asigurari ca America nu va permite sa fie "terorizata" si a acuzat faptul ca Statul Islamic nu vorbeste in numele islamului, adeptii gruparii fiind "huligani si criminali".

Liderul de la Washington a dat asigurari ca America va distruge Statul Islamic si ca va vana teroristii oriunde s-ar afla. Obama a precizat, insa, ca Statele Unite nu se vor lasa antrenate intr-un razboi terestru in Siria si Irak. in discursul sau, Obama a lansat, de asemenea, un apel catre musulmani sa "lupte impotriva ideologiilor extremiste".

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii