A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831998.8179.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Obama: „Oamenii au comis fapte teribile in numele lui Iisus”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2015, ora 09:46

Obama: „Oamenii au comis fapte teribile in numele lui Iisus”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele american Barack Obama a afirmat ca violentele ce isi au radacina in religie nu sunt limitate la islam, ci au fost comise si de crestini.

Liderul american a aratat ca, desi religia este o sursa a binelui in lume, vor fi intotdeauna oameni dispusi sa "deturneze religia pentru propriile scopuri criminale", scrie Breitbart.

Obama a facut aceasta declaratie la evenimentul anual National Prayer Breakfast, o serie de intalniri pentru elita politica, sociala si de afaceri, initiata de o organizatie religioasa si politica inca din anii '80, la care principalul vorbitor este presedintele SUA.

"Sa renuntam la aroganta si la credinta ca asta (violenta religioasa - n.red.) este tipica altui loc, sa ne amintim ca in timpul cruciadelor si Inchizitiei oamenii au comis fapte oribile in numele lui Iisus", a afirmat Obama. "In tara noastra, sclavia si Jim Crow au fost prea des justificate in numele lui Iisus", a continuat acesta. Jim Crow este o imagine-simbol a segregarii rasiale si legile care poarta acest nume au reglementat segregarea, pana in 1965.

Obama a mai denuntat si teroristii Statului Islamic, pentru ca sustin ca actioneaza in numele islamului, cand, de fapt, "il tradeaza".

"Vedem Statul Islamic, un cult brutal al mortii, care in numele religiei comite acte inimaginabile de barbarie", a spus acesta, criticand militantii pentru ca "isi asuma mantia autoritatii religioase pentru asemenea acte".

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii