A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720346655.9356.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Oana Ionita intra in competitia visurilor, in noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
17-09-2012, ora 14:04

Oana Ionita intra in competitia visurilor, in noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”

Articol de Madalina Irimia

In aceasta toamna, Oana Ionita are posibilitatea de a implini visul cuiva la “Dansez pentru tine”, dar si de a-si indeplini propriul vis.

’Dansez pentru tine’ este o emisiune cu prestigiu, pe care l-a castigat de-a lungul celor 12 editii. Recunosc ca intotdeauna mi-am dorit sa particip la acest show pentru a trai in aceasta experienta unica emotia concursului”, spune Oana Ionita, care a precizat ca de-abia asteapta sa urce pe ringul visurilor pentru a schimba in bine destinul unui om greu incercat de soarta, dar si pentru a se lasa sedusa de magia dansului.

Tocmai pentru ca de la varsta de 4 ani cand a inceput sa ia lectii de balet viata ei s-a impletit armonios in pasi de dans, Oana stie ca se asteapta foarte mult de la ea.

Probabil publicul are deja asteptari mari in ceea ce priveste profesionalismul meu. Mi-as dori sa nu-i dezamagesc, dar nu mi-e teama de asta. Stiu ca daca voi gresi in fata lor, voi mai avea ocazia sa demonstrez ca a fost o intamplare. Mi-e teama in schimb sa nu pot duce la implinire un vis al unui om care, inca de cand imi va vedea numele ca partenera, isi va pune toate sperantele in mine si in reusita” spune cu emotie si sinceritateOana despre temerile ei.

Integral pe gandul.info

Foto: stiri.com.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii