A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815764.2435.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Oamenii de afaceri turci din Romania isi declara fidelitatea fata de regimul Erdogan: „Democratia a invins lovitura de stat”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2016, ora 11:35

Oamenii de afaceri turci din Romania isi declara fidelitatea fata de regimul Erdogan: „Democratia a invins lovitura de stat”

Articol de Madalina Irimia
Sase asociatii ale oamenilor de afaceri turci din Romania, alaturi de Camera de Comert Turco-Romana, au condamnat marti tentativa de lovitura de stat din Turcia, pe care au numit-o o ”actiune realizata in afara legii si impotriva vointei, impotriva democratiei statului turc”.

”In seara zilei de 15 iulie, in Turcia, o parte a grupului terorist care poarta denumirea de <> s-a cuibarit in interiorul armatei turce si a incercat sa realizeze lovitura de stat in primul rand impotriva presedinelui ales prin voturile poporului turc, cel al Guvernului si cel al Parlamentului turc care din fericire s-a sfarsit in scurt timp. Condamnam aceasta actiune realizata in afara legii si impotriva vointei, impotriva democratiei statului turc. <> – credem in totalitate in acest principiu si, in consecinta, ne aparam democratia”, sustin oamenii de afaceri turci, potrivit unui comunicat de presa.

Ei se declara convinsi ca ”vointa nationala va castiga” si spun ca sustin ”guvernul ales si principiile democratiei” si ca au ”incredere totala atat in statul turc, cat si in Guvern si Parlament”. ”Democratia a invins lovitura de stat”, mai spun ei.

Oamenii de afaceri turci din Romania sustin ca economia turca nu a fost afectata de tentativa de lovitura de stat, ca ”in ciuda evenimentelor, pe piata economica nu s-a simtit nicio reactie negativa, demna de luat in seama”. ”Cetatenii romani care au legaturi economice cu Turcia sau cei care intentioneaza sa se deplaseze in Turcia in scop turistic o pot face in deplina siguranta”, mai precizeaza afaceristii turci.

”Le multumim prietenilor nostri din Romania pentru solidaritatea de care au dat dovada in aceste zile grele pentru noi”, isi incheie oamenii de afaceri turci din Romania declaratia de sustinere fata de regimul de la Ankara.

Comunicatul de presa a fost semnat de presedintii Asociatiei Femeilor de Afaceri din Turcia, al Asociatiei intreprinzatori Turci Mici si Mijlocii, al Camerei de Comert Turco Romana, al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea, al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania, al Camerei de Comert Turco-Romana, filiala Constanta, al Asociatiei Oamenilor de Afaceri si a Industriasilor Independenti si al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci Transilvania.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii