ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-02-2013, ora 15:45

Oameni torturati si animale imbracate cu piele umana, in noua campanie PETA (Video)

Articol de Madalina Irimia

Inainte de Saptamana Modei de la New York, PETA a realizat un clip numit “Runway Reversal", prin care descurajeaza purtarea hainelor din blana si piele naturale.

Cum Saptamana Modei de la New York se apropie, PETA a realizat un clip numit "Runway Reversal", in care apar animale purtand piele umana in timp ce imita stilul (uman) cunoscut de pe catwalk.

In spotul terifiant creat de Ogilvy & Mather mai apare un om jupuit, iar la un moment dat in imagine poate fi vazuta o fetita asiatica dezbracata, care tremura intr-o cusca.

Shakira Croce, purtator de cuvant al PETA, spune ca targetul noii campanii sunt tinerii chinezi, deoarece in aceasta tara nu exista suficiente reglementari in ceea ce priveste protectia animalelor.

"Din motive politice, protestele in China ar fi inutile, asa incat am creat acest clip pentru a incuraja dezbaterile in randul tinerilor, fara insa a face referire punctual la anumite branduri de moda", a precizat Croce.

Dan Mathews, vice presedinte al organizatiei pentru protectia animalelor, a declarat ca PETA a colaborat cu vedete din China, care au purtat tricouri cu inscriptii anti-haine din blana, si a contactat diverse organizatii pentru a actiona in favoarea drepturilor animalelor.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) este recunoscuta si pentru campaniile controversate prin care incearca sa convinga cat mai multe persoane sa devina vegetariene. Anul trecut, in ajun de Valentine's Day, organizatia americana a lansat un clip prin care promova ideea ca vegetarienii fac sex mai bine.

Sursa: apropo.ro

     
Tag-uri: campanie, PETA, moda
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii