A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831935.9183.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ORDIN al Ministerului Sanatatii: Parcarile de bloc, la cel putin cinci metri de ferestre. Repararea masinii in parcare, interzisa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-05-2014, ora 18:29

ORDIN al Ministerului Sanatatii: Parcarile de bloc, la cel putin cinci metri de ferestre. Repararea masinii in parcare, interzisa

Articol de Cristian Amariei

Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului, iar in parcare sunt interzise activitati de reparatii si intretinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu.

Aceste prevederi sunt mentionate in anexa Ordinului pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei. Ordinul a fost aprobat de fostul minsitru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, la 4 februarie, cu putin inainte de incheirea celui de-al doilea mandat al sau.

Actul normativ mai prevede ca la stabilirea amplasamentelor cladirilor de locuit vor fi precizate si amplasamentele unor dotari tehnico-edilitare intre care "platforme destinate pentru depozitarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor menajere". Aceste platforme vor fi amenajate la distanta de minimum 10 metri de ferestrele locuintelor, vor fi imprejmuite, impermeabilizate, cu asigurarea unei pante de scurgere, vor fi prevazute cu sistem de spalare si sifon de scurgere racordat la canalizare, vor fi dimensionate pe baza indicelui maxim de producere a gunoiului si a ritmului de evacuare a acestuia si vor fi intretinute in permanenta stare de curatenie.

Tot la stabilirea amplasamentelor cladirilor de locuit va fi precizat un amplasament destinat spatiilor de joaca pentru copii -amenajate si echipate cu mobilier urban specific, realizat conform normativelor in vigoare astfel incat sa fie evitata accidentarea utilizatorilor.

Integral pe mediafax.ro

Foto: informatiadegiurgiu.ro

     
Tag-uri: masini, parcare, bloc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
roman,  21.05.2014 02:40

ce boi rupti de realitate ,in orice tara din occident ai sa vezi exact contrariul la aberatiile fsn-istilor astia -voi ia-ti votat hahaha..

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii