A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815044.1132.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ONG-urile cer observatori suplimentari pentru turul decisiv dintre Ponta si Iohannis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-11-2014, ora 10:52

ONG-urile cer observatori suplimentari pentru turul decisiv dintre Ponta si Iohannis

Articol de Madalina Irimia
ONG-urile cer Biroului Electoral Central acreditarea de observatori suplimentari pentru cel de-al doilea tur de scrutin ale alegerilor prezidentiale 2014.

Judecatorului Veronica Nastase, presedintele Biroului Electoral Central, i-a fost adresata vineri, 7 noiembrie, o solicitare prin care organizatiile neguvernamentale cu adeverinta de la Autoritatea Electorala Permanenta vor sa poata acredita observatori suplimentari pentru al doilea tur de scrutin.

Conform articolului 47 din Legea 370/2014, acreditarea observatorilor interni se face la cererea organizatiilor neguvernamentale, care indeplinesc conditiile de la alineatul (3), de catre birourile electorale judetene, birourile electorale ale sectoarelor municipiului Bucuresti si biroul electoral pentru sectiile de votare din strainatate, pentru toate sectiile de votare din raza de competenta a acestora, la cererea scrisa a conducerii organizatiilor neguvernamentale sau a institutiilor mass-media din Romania, facuta cu cel putin 5 zile inaintea datei alegerilor. Pana la acest moment nu exista o procedura clara pentru observatorii care vor sa se acrediteze doar pentru cel de-al doilea tur de scrutin si nu au fost acreditati pentru primul tur. Am luat cunostinta de Decizia 8D/11.09.2014, care nu specifica clar care este procedura pentru al doilea tur de scrutin, ci doar ca acreditarile obtinute la primul tur de scrutin sunt valabile si la cel de-al doilea.”

Integral pe adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii