A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832637.6791.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

OFICIAL. Gigi Becali IESE din INCHISOARE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-01-2014, ora 15:42

OFICIAL. Gigi Becali IESE din INCHISOARE

Articol de Cristian Amariei

Gigi Becali va iesi din inchisoare in cateva zile si va lucra, pe perioada zilei, la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", dupa ce Penitenciarul Poarta Alba a aprobat cererea clubului din Constanta.

Academia lui Gica Hagi a facut o cerere catre penitenciar prin care a solicitat ca persoanele cu bogate cunostinte in fotbal sa poata fi angajate in cadrul clubului. Solicitarea a fost acceptata fara probleme, astfel ca, in numai cateva zile, Gigi Becali va putea incepe munca, anunta Fanatik.

Hagi i-a pregatit deja lui Becali un birou la Constanta, unde sa-si desfasoare activitatea de zi cu zi. In acte, Becali va figura ca angajat pe postul de consilier pe probleme de fotbal si trebuie sa se prezinte la munca in fiecare dimineata. La birou, patronul Stelei nu va ajunge singur, ci insotit de un paznic de la Poarta Alba. Acesta nu va ramane, insa, sa-l supravegheze pe Becali, urmand sa-l lase la birou, dupa care sa vina seara sa-l readuca la Poarta Alba pentru a dormi.

Gigi Becali se va ocupa de plata salariilor din cadrul clubului, de negocierea contractelor cu fotbalistii, dar si de completarea lotului cu diversi jucatori. Mai mult, in semn de recunostinta pentru gestul facut, Becali i-a transmis lui Hagi ca va suporta din propriul buzunar toate cheltuielile clubului pe perioada cat va fi incarcerat la Poarta Alba.

"Hagi m-a eliberat! O sa facem o echipa tare. Steluta nu va fi ca Steaua, dar sa vedeti ce jucatori ii aduc! Ma voi implica total", le-a spus Gigi Becali apropiatilor.

Este adevarat ca am trimis acele documente si am primit un raspuns pozitiv din partea Penitenciarului. Insa, cei de la Poarta Alba, conform legii, ne-au cerut ca, pe langa domnul Becali, sa angajam si alti detinuti. Toti vor avea salarii, insa nu vi le pot face publice. Nu puteam sa-l aducem doar pe domnul Becali. Dansul va lucra la un sector de la baza noastra”, a spus Pavel Peniu, presedintele Academiei.

Foto: capital.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii