A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720465506.7622.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O venezueleanca de 21 de ani incoronata Miss World 2011(Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-11-2011, ora 10:23

O venezueleanca de 21 de ani incoronata Miss World 2011(Video)

Articol de Alexandra Stefanescu

Titlul de Miss World 2011 a fost castigat de Miss Venezuela, Ivian Sarcos, care si-a adjudecat coroana de cea mai frumoasa femeie din lume, in cadrul unei ceremonii desfasurate duminica, la Londra.

122 de concurente din intreaga lume s-au luptat pentru a castiga titlul de frumusete, iar la finalul concursului Alexandria Mills, Miss World 2010, din Statele Unite ale Americii, a predat coroana sa noii Miss World.

Ivian Sarcos are 21 de ani, provine dintr-o familie mare cu 12 frati si este absolventa de resurse umane.

Isi doreste ca pe viitor sa lucreze cu copii si sa le promoveze talentele. Hobbyurile ei sunt voleiul si plimbarile la munte, relateaza Reuters.

Miss Filipine, Gwendoline Ruais, este castigatoarea primului loc 1 la Miss World 2011, iar Miss Puerto Rico, Amanda Perez, a iesit pe locul doi.

Cele trei au fost alese din Top 7 Miss World: Miss Scotia, Miss Africa de Sud, Miss Puerto Rico, Miss Filipine, Miss Corea, Miss Venezuela si Miss Anglia.

Finala Miss World 2011, cea de-a 61-a editie, a avut loc la Londra, evenimentul fiind urmarit in fiecare an de peste un miliard de telespectatori din 168 de tari.

Romania a fost reprezentata la concurs de Alexandra Stanescu, in varsta de 21 de ani, din Dambovita, care a fost eliminata inca din prima etapa, nereusind sa se claseze printre cele mai frumoase 15 participante. (ziare.com)

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii