A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618791.5359.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O tanara rapita si vanduta romilor in Republica Moldova s-a reintalnit cu familia biologica dupa 16 ani: "Am fost iubita in familia aceea de romi, m-au crescut cat de bine au putut"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2014, ora 19:35

O tanara rapita si vanduta romilor in Republica Moldova s-a reintalnit cu familia biologica dupa 16 ani: "Am fost iubita in familia aceea de romi, m-au crescut cat de bine au putut"

Articol de Madalina Irimia

O tanara in varsta de 20 de ani, castigatoarea unui concurs de frumusete, care la varsta de patru ani a fost rapita si vanduta romilor in schimbul unei perechi de cercei de aur, in Republica Moldova, s-a reintalnit cu familia sa biologica dupa 16 ani.

Olga Romanovici avea doar patru ani cand a fost rapita de un grup de romi de la mama ei, Tamara. Grupul a rapit-o dupa ce a convins-o pe mama, care se mutase din Belarus in R.Moldova in urma divortului de sotul ei, sa mearga intr-un magazin si sa cumpere un pachet de tigari, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Fetita a fost vanduta apoi unui alt grup de romi in orasul moldovenesc Soroca, in apropiere de granita ucraineana, in schimbul unei perechi de cercei de aur.

In prezent, tanara, al carei nume a fost schimbat in Maria Preida de catre familia sa adoptiva, s-a intalnit cu familia sa biologica in Belarus, dupa ce Interpol a ajutat la gasirea ei.

"Am fost iubita in familia aceea de romi, m-au crescut cat de bine au putut", a declarat ea pentru Komsomolskaia Pravda, dupa intalnire.

Romanovici, care a castigat un concurs de frumusete in Republica Moldova inainte de a se intoarce in Belarus, a declarat ca a avut o copilarie fericita si normala in cadrul familiei sale adoptive.

"Am plans. Mama mea este foarte bolnava. Nu traieste, doar exista. Traieste in lumea ei si nu vreau sa o ranesc", a declarat ea dupa intalnirea cu mama sa.

"Nu am resentimente in legatura cu ce s-a intamplat. A trecut prin multe. Nu pot sa o judec. Nu este vinovata pentru ce s-a intamplat, aceasta a fost soarta", a adaugat ea.

Tanara incearca sa se intalneasca si cu cei trei frati biologici ai sai. Dupa rapirea fetitei, mama ei a mai avut trei copii de care in cele din urma nu s-a putut ingriji. Ei au fost adoptati de o familie instarita.

rivit politistilor moldoveni, citati de PRO TV Chisinau, tanara se afla de o saptamana in Belarus si locuieste intr-un centru de plasament, in timp ce familia care a crescut-o o asteapta sa se intoarca la Soroca. Fata nu l-a vazut inca pe tatal ei biologic, care ar fi alcoolic si pe care politia nu il gaseste.

Sursa: mediafax.ro

Foto: ultimele-stiri.eu

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii