A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815672.7694.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O tanara abandonata in copilarie si-a gasit mama cu ajutorul FACEBOOK
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-01-2013, ora 14:08

O tanara abandonata in copilarie si-a gasit mama cu ajutorul FACEBOOK

Articol de Madalina Irimia

Dupa ce a incercat, fara succes, timp de trei ani sa-si gaseasca mama naturala, o tanara in varsta de 21 de ani din SUA a reusit sa faca acest lucru cu ajutorul Facebook, in numai trei zile.

Jenessa Simons, in varsta de 21 de ani, a postat o fotografie cu ea in timp ce tinea un carton pe care scrisese putinele informatii pe care le stia despre nasterea ei: a fost adusa pe lume la Centrul Medical Utah Valley din Provo, pe 17 noiembre 1991. Ambii ei parinti aveau 16 ani cand s-a nascut si i-au pus numele Whitney, scrie Daily Mail.

Tanara i-a rugat pe utilizatorii de Facebook sa raspandeasca mesajul, iar in trei zile a strans peste 12.000 de like-uri si peste 135.000 de shareuri.

Fotografia i-a atras atentia unei femei care sustine ca a mers la acelasi liceu cu mama tinerei. Femeia a contactat-o si i-a trimis chiar fotografii cu ea din primii ani de viata.

Jenessa Simons urmeaza sa ia legatura cu mama ei naturala si spera sa se intalneaca cu aceasta. "Sper ca am ajuns persoana pe care si-a imaginat-o in toti anii acestia", le-a spus Simons jurnalistilor.

Sursa: realitatea.net

Foto: heraldsun.com.au

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii