ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-03-2013, ora 15:41

O scrisoare de dragoste trimisa de pe front a ajuns la destinatie dupa 60 de ani. Ce s-a intamplat

Articol de Madalina Irimia

In 1953, un soldat care se afla departe de casa i-a trimis sotiei lui o scrisoare de dragoste. A ajuns la destinatie abia 60 de ani mai tarziu, iar intre timp s-au intamplat foarte multe evenimente.

In 1953, soldatul Bob Rodgers, pe atunci in varsta de 20 de ani, se casatorise de putin timp cu Jean. Ajuns la Fort Campbell, o baza militara in care se pregatea pentru plecarea in razboiul din Coreea, Bob i-a scris sotiei oscrisoare in care isi marturisea dragostea si ii povestea rutina de pe campul de lupta. “Tot ce ai de facut e sa lustruiesti bocanci, sa lustruieti bocanci si sa lustruiesti bocanci”, i-a spus el.

Scrisoarea a ajuns la destinatie, in New Carslisle, Indiana, Statele Unite, abia pe 7 martie 2013. Bob spune amuzat: “I-am intrebat pe cei de la posta daca au gasit si ramasitele calului si calaretului langa geanta de postas”.

Connie Tomaszewski, de la oficiul postal din New Carslisle spune ca este greu sa-si imagineze care a fost traseul scrisorii in tot acest timp: “Exista un milion de posibilitati, dar important este ca scrisoarea a ajuns la destinatie”.

Mary Dando, purtatorul de cuvant al postei regionale a spus: “Stampila aplicata arata ca aceasta scrisoare a pornit spre destinatie, dar cred ca s-a intamplat ceva si a ajuns intr-un magazin de antichitati si apoi la un colectionar. In aceste situatii, oamenii le pun in cutia de expedieri la un moment dat din diverse motive”.

Bob spune ca regreta enorm ca sotia lui nu a mai apucat sa citeasca aceasta srisoare. Jean a murit acum 7 ani, de cancer.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: southbendtribune.com

     
Tag-uri: barbat, scrisoare, front
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii