A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834653.626.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O romanca si fetita ei de 2 ani, singurele supravietuitoare din vagonul unde a explodat bomba, la Bruxelles
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-03-2016, ora 16:03

O romanca si fetita ei de 2 ani, singurele supravietuitoare din vagonul unde a explodat bomba, la Bruxelles

Articol de Cristian Amariei
O romanca de 23 de ani si fetita ei de doi ani au scapat miraculos cu viata din metroul in care a explodat bomba teroristilor din Bruxelles.

Roxana Stefanuca si fetita ei sunt in stare grava la spital, dupa ce bomba a explodat chiar in vagonul in care se aflau. Ele au fost singurele supravietuitoare din vagon, relateaza Monitorul de Botosani.

Roxana Stefanuca de 23 de ani este stabilita de mai bine de cinci ani in capitala Belgiei, acolo unde sotul si tatal ei au o afacere in domeniul constructiilor.

In urma cu doua zile, tanara originara din comuna Mileanca, judetul Botosani, si-a dus la scoala fiica cea mare, in varsta de cinci ani. Pentru ca nu a avut cu cine s-o lase, a luat-o cu ea si pe fetita cea mica, in varsta de doar doi ani. Pe drumul de intoarcere o bomba a explodat chiar in vagonul in care erau cele doua botosanence.

Anca Cucuruzac, sora tinerei ranite, a aflat ulterior ca cele doua au fost singurele supravietuitoare, iar Roxana a fost scoasa de sub mai multe cadavre decapitate de suflul exploziei. Ea primeste ingrijiri la Spitalul Militar din Bruxelles.

"Parintii au vazut la televizor stirea despre atentat si au sunat-o pe sora mea. Au vazut ca nu raspunde, au dat-o ca disparuta si au fost sfatuiti de politisti sa o caute la spitalele la care au fost duse victimele. Peste aproape trei ore, adica pe la amiaza, au gasit-o la spital. Atunci au realizat ca fetita era disparuta. Au gasit-o spre seara", a spus profesoara Luminita Pascariu, o prietena apropiata a familiei.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii