ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
15-08-2012, ora 16:40

O romanca pe prima coperta Vogue a Annei Wintour +FOTO favorite ale celui mai celebru editor de moda

Articol de Madalina Irimia

Anna Wintour a decis sa explice motivul pentru care prima sa coperta Vogue in calitate de redactor sef a fost controversata, dar si sa imparataseasca fotografiile sale din revista pe care le-a iubit cel mai mult din toate timpurile. Pe coperta primei reviste Vogue cu Wintour la conducere a fost un topmodel de origine romano-israeliana, Michaela Bercu.

In 1988, in lumea taioarelor elegante, cu umeri falsi si a bijuteriilor mari, dramatice, o coperta Vogue in care aparea un topmodel de origine romano-israeliana, Michaela Bercu, facea furori. Era prima coperta de cand Anna Wintour devenise redactor sef si a fost prima pe care si-a pus amprenta.

Manechinul Michaela Bercu aparea cu o jacheta Christian Lacroix pe care aparea o cruce enorma si cu o pereche de jeans Guess prespalati, care ii lasau la vedere abdomenul. De fapt, jacheta avusese si o fusta, care nu ii mai venise bine modelului dupa o vacanta in Israel unde luase putin in greutate, isi aminteste Anna Wintour in Vogue. Iar ipostaza in care a fost pozata tanara, cu ochii pe jumatate inchisi si privind in alta parte, semana atat de mult a instantaneu i-a uluit atat de tare pe cei de la tipografie, incat au sunat sa intrebe daca nu cumva a fost trimisa fotografia gresita.

Integral pe realitatea.net

     
Tag-uri: romanca, revista, coperta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii