ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
14-01-2014, ora 16:27

O romanca de 24 de ani si-a deschis afacere la Londra si vrea sa faca PRIMUL MILION in 5 ani

Articol de Cristian Amariei

Bucuresteanca Irina Alionte a construit la Londra, dupa absolvirea unui master in Marea Britanie, afacerea Club Cardio, un concept care imbina dansul si sportul pentru a mentine forma fizica a participantilor.

Irina Alionte a absolvit facultatea de marketing din cadrul ASE-ului Bucuresti si a lucrat part-time in perioada studiilor in afacerea familiei de la Bucuresti, Shakespeare School, una dintre scolile locale specializate in cursuri de limba engleza.

A plecat in 2011 in Marea Britanie pentru a urma un program de masterat si a deschis Club Cardio, imediat dupa absolvire, in incinta clubului de noapte din campusul universitar, unde la primul eveniment au participat peste 40 de studenti, scrie Business Magazin.

"Club Cardio a fost o idee care mi-a venit in timpul scolii cand mi-am dat seama ca lumea se simte intimidata sa faca miscare intr-o sala cu lumini si oglinzi puternice. Asa ca m-am gandit ca in atmosfera unui club de noapte, lucrurile ar sta altfel, iar fetele se pot simti ele insele. Asa combinam dansurile si exercitiile fizice cu distractia, la o ora la care cluburile oricum stau nefolosite", spune Irina Alionte.

In prezent, tanara opereaza conceptul Club Cardio in trei universitati din Marea Britanie, urmand sa ajunga la zece institutii de invatamant pana la finele anului. Ea a organizat evenimente-pilot si in cluburile din Londra pentru cel mai mare lant de astfel de localuri, Luminar Group, insa costul inchirierii acestor spatii nu ii permite momentan sa isi extinda afacerea. Alionte organizeaza in prezent circa zece evenimente lunar, din care castiga 5.000 de lire sterline.

"La 30 de ani vreau sa fac primul milion", mai spune tanara de 25 de ani, la un an de la demararea afacerii. Mai multe aici.

     
Tag-uri: tanara, afacere, succes
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii