A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629651.1396.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O profesoara de romana DEMONTEAZA SUBIECTELE si BAREMUL de la EVALUAREA NATIONALA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2014, ora 10:53

O profesoara de romana DEMONTEAZA SUBIECTELE si BAREMUL de la EVALUAREA NATIONALA

Articol de Madalina Irimia

O profesoara de romana din Capitala a trimis un mesaj prin care isi cere scuze elevilor pentru subiectele pe care le-au primit la examenul de EVALUARE NATIONALA 2014. "Sunt profund dezamagita de subiecte si de barem", scrie cadrul didactic, care explica in detaliu de ce ii considera vinovati pe cei care au conceput subiectele si de ce crede ca REZULTATELE LA EVALUARE NATIONALA 2014 vor fi slabe.

C.S., profesoara de Limba si Literatura Romana a trimis un mesaj prin care isi cere scuze elevilor pentru subiectele pe care le-au primi, precizand ca vina pentru un posibil dezastru la examenul de EVALUARE NATIONALA 2014 le apartine guvernantilor si celor care se afla in functii de conducere.

Redam mai jos mesajul integral:

"Aud mereu discursuri despre cat de bine si de mult invatam noi sau altii mai in varsta decat noi pe vremea comunismului si despre cum nu invata generatiile actuale, care nu au moral si printip… De fapt, generatiile actuale sunt mult mai inteligente decat noi si e vina noastra, parinti si profesori, ca nu le oferim ce le trebuie. Priviti-va copiii, sa nu-mi spuneti ca nu stiu mult mai multe decat stiati voi la varsta lor…”

Integral pe realitatea.net

Foto: enational.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii