A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664675.8277.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O profesoara a slabit 60 de kg dupa ce o eleva i-a facut acest portret.Cum arata inainte si dupa dieta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2013, ora 13:15

O profesoara a slabit 60 de kg dupa ce o eleva i-a facut acest portret.Cum arata inainte si dupa dieta

Articol de Madalina Irimia

Cand o profesoara le-a spus elevilor ei sa deseneze ceva ce le-a marcat viata, ca tema pentru acasa, nu si-a dat seama ca acest lucru avea sa-i afecteze viata.

Profesoara Leandra Reay, din Marea Britanie, avea aproape 130 de kilograme, dar se afla intr-o negare totala si credea ca nimeni, nici elevii ei, nu observa ca este cam mare, a povestit ea pentru chroniclelive.co.uk.

Insa cand una din eleve i-a dat foaia pe care desenase o bila mare pe post de trup, la care erau atasate maini, picioare si un cap blond, Leandra a avut o trasarire. A intrebat-o pe eleva cine era personajul din desen, iar aceasta i-a raspuns, mandra de opera ei: “Sunteti dumneavoastra, doamna Reay!”.

Leandra a avut puterea sa zambeasca, dar pe interior plangea in hohote, realizand ca elevii ei au observat cam cat de grasa este.

Acesta a fost impulsul de care a avut nevoie pentru a-si schimba viata. Leandra, 39 de ani, a renuntat total la mesele copioase si si-a impus o dieta stricta. Asa se face ca in decurs de un an a pierdut mai bine de jumatate din greutatea corpului, iar acum cantareste 60 de kilograme.

Femeia spune cu mandrie ca si-a cumparat prima rochie dupa 20 de ani, una neagra, scurta si mulata, iar acum sotul si cei doi copii ai lor nu mai contenesc cu aprecierile.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii