A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719762743.98.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O prezentatoare TV a murit la varsta de 25 de ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
08-04-2014, ora 10:50

O prezentatoare TV a murit la varsta de 25 de ani

Articol de Madalina Irimia

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiica a muzicianului Bob Geldof si a regretatei Paula Yates, a murit luni, la varsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind inca stabilite, informeaza bbc.com.

"Suntem extrem de indurerati", a declarat tatal sau, confirmand decesul vedetei. "Era cea mai rebela, cea mai amuzanta, mai inteligenta si cea mai buna dintre noi toti", a mai spus acesta, potrivit bbc.com.

Reprezentanti ai politiei, care au fost chemati la o adresa din Kent luni, in jurul pranzului, au declarat ca decesul vedetei este, in prezent, tratat ca "inexplicabil si subit".

Peaches Geldof avea 11 ani cand mama sa a murit. Nascuta in 1989, Peaches Honeyblossom Geldof a inceput o cariera in media la varsta de 15 ani, cand a inceput sa scrie pentru revista Elle.

A parasit casa parinteasca la varsta de 16 ani si a continuat sa lucreze pentru The Telegraph si The Guardian, dar si pentru emisiuni de televiziune, precum "OMG! with Peaches Geldof", transmisa pe ITV2.

De asemenea, ea a lucrat ca model si, saptamana trecuta, a participat la lansarea liniei vestimentare F&F a celor de la Tesco, in Londra.

Prezentatoarea TV era casatorita cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala si Phaedra.

Sursa: gandul.info

Foto: indianexpress.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii