A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727698376.5061.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O poveste demna de un scenariu de film, dar care este realitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2012, ora 14:57

O poveste demna de un scenariu de film, dar care este realitate

Articol de Alexandra Stefanescu

Doua gemene din Indonezia, care au fost separate la nastere, s-au regasit dupa aproape 30 de ani. Au descoperit ca toata viata lor au locuit la 40 de kilometri distanta una de cealalta, in... Suedia.

Emilie Falk si Lin Backman au fost adoptate nu mult dupa nastere de parinti din Suedia. Totusi, niciunul din cupluri nu a stiut despre sora geamana a copilului adoptat. Cand au plecat de la orfelinat, un taximetrist le-a spus sotilor Backman ca fetita adoptata ar avea o sora.

Dupa multi ani, Emilie Falk a decis sa-si caute sora. A contactat agentia prin care a fost adoptata si a postat anunturi pe Facebook. Nu a durat mult si a gasit-o pe Lin Backman.

Minune medicala in Marea Britanie. O fetita si-a salvat sora geamana inainte de a se naste

Mesajul in urma carora cele doua surori s-au regasit a fost acesta: “Sunt nascuta pe 18 martie 1983, in Semarang si numele mamei mele biologice este Maryati Rajiman”. A primit imediat raspunsul: “Acesta este si numele mamei mele. Si aceasta este data la care m-am nascut”.

Testele ADN au confirmat ca cele doua sunt surori. Ulterior, cele doua au descoperit ca au foarte multe in comun: si-au ales aceeasi profesie, s-au casatorit la aceeasi data, dar in ani diferiti si la nunta au dansat pe aceeasi melodie.

Acum, cele doua surori vor sa mearga impreuna in Indonezia si sa dea de urma parintilor.(stirileprotv.ro)

Foto: mid-day.com

     
Tag-uri: gemene, adoptie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii