A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720441331.6191.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

O pisica ataca un aligator care incearca sa manance (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2012, ora 15:29

O pisica ataca un aligator care incearca sa manance (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

O pisica curajoasa se interpune intre un aligator si mancarea acestuia, continuand sa il loveasca cu labuta peste gura.

O pisica curajoasa se interpune intre un aligator si mancarea acestuia, continuand sa il loveasca cu labuta peste gura. Un astfel de videoclip a fost filmat in New Orleans de catre un grup de turisti care vizitau mlastina amenajata de la Cajun Pride, scrie Daily Mail.

In momentul in care persoana care filmeaza incepe sa inregistreze, pisica lovea deja enorma reptila care intentiona sa manance bucatile de pui care ii erau destinate. Uriasul aligator se retrage usor, aruncandu-i o privire fioroasa pisicii care nu il lasa sa manance linistit. Grupul de turisti pare amuzat de situatie si se aud voci care incurajeaza pisica si ii spun sa continue.

Aligatorul nu se lasa batut si se reapropie de hrana sa, reusind sa apuce cateva bucati de carne inainte sa fie iar atacat de curajoasa felina. Aceasta ii da cateva noi lovituri cu labuta, iar reptila, care poate ajunge pana la 360 de kilograme si 4 metri lungime, se retrage inapoi in apa, abandonand lupta pentru hrana spre deliciul spectatorilor.(gandul.info)

     
Tag-uri: pisica, aligator
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii