A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663878.4643.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"O persoana frumoasa nu trebuie sa fie perfecta". Surpriza inedita din vitrina unui magazin (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-12-2013, ora 15:01

"O persoana frumoasa nu trebuie sa fie perfecta". Surpriza inedita din vitrina unui magazin (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Magazinele obisnuiesc sa isi aranjeze vitrinele cu manechine de plastic care sa arate impecabil. Un butic din Zurich insa a acceptat sa faca o schimbare de "Ziua internationala a persoanelor cu dizabilitati", scrie stirileprotv.ro.

"Pro Infirms" este campania lansata de Ziua Internationala a pesoanelor cu dizabilitati care a promovat, prin intermediul unui clip, faptul ca si persoanele care au anumite probleme la aspectul fizic pot sa fie frumoase.

Organizatorii au fotografiat mai multe pesoane cu dizabilitati dupa care au realizat mai multe manechine din plastic dupa asemanarea oamenilor care nu au un fizic perfect.

"Cand am vazut ca au pus manechinele in vitrina magazinul am avut un soc. Insa asta a fost si ideea campaniei. Nimeni nu e perfect. Diferenta este ca la unii ele sunt vizibile, pe cand la altii nu", a declarat una din persoanele care au participat la proiect.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii